Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma läktare, tomma huven utanför



TOMMA LÄKTARE

Och tomma huven på de som skriker utanför

Hoppar på snutbilar

Kastar sten på snutbilar


De såg inte så svenska ut direkt de jag såg

Så, vafasen har dom här att göra

Ska vi välkomna såna typer till vårt land

De torde knappast bidra till ”integrationen”


Sverige förlorade, kanske var publiken tungan på vågen

Så har vi återigen förlorandet på välkomnandet av

De som ska tillföra oss så mycket…

Men de är klart. Sverigedemokraterna torde tjäna på det med




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO