Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matchsabbarna


Matchsabbarnas resultat
”Israel går vidare”


De måste väl kännas skönt
Nu får de ju fler chanser att protestera

(fast de vågar väl ingen annanstans)
(ingen polis är så mesig som den svenska)



(i de flesta fall)




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det.
Den svenska polismakten borde få ökade befogenheter när det gäller att ta i med hårdhandskarna mot extremister.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO