Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma läppar


Dina ord sårar
Dina kyssar läker

Dina läppar
Får mej att

Längta efter mer
Läppar sårar och
Ger lindring

Samma läppar
Samma själ
Men ändå
Så olika….
verkan...




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 19:12



Bookmark and Share


  Roula O
fina rader!
2009-03-10

  friheten
Vacker
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO