Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betrycka timmar och as-herrar


De lyckta timmarna
De beryktade timmarna
De betryckta timmarna
De förtryckta timmarna
För en del

Timmar av svårmod
Timmar av näsblod
Timmar att inte kunna slappna av
För hon vet inte hur det är att vakna
Fast bunden med alla lemmar nakna

”Lek med ljus och hett stearin”
Påtänd och galen
Hon får valen
Att få tänt hår… huvud eller mellan lår
De förtryckta timmarna, innan morgonen

Samhället, säger ”vård”
Räcker det, undrar man
Död och pina
För var vagina
Och lust, som han våldfört sej på

För varje själ han gett skada
Finns skäl, för att få bada
I pinans sjö
Att få stå i kö
För spöstraff eller värre…
Men att få dö
Är för lindrigt för en sådan… ”herre”




Fri vers av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO