Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flink sitter...


Mattias Flink

Vill ha sitt straff tidsbestämt

Som jag ser det

Så är den tiden rätt bra bestämd nu

”aldrig komma ut”


Det är ju 7 st andra som fick

Livstids död av den faan




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-25 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO