Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik


Du är dej lik

Sa hon

När hon fann sin man död

På morgonen…




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 03:50



Bookmark and Share


  Lady Alassa
något värd att läsa för den som gillar skämt eller till ock med öförskämt
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO