Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran


Hon undrade

Vad ska jag göra
Om du inte är nöjd med mej

Han visste inte riktigt vad han skulle svara
Mer sex
Bättre sex
Skämma bort honom
Nä….

Visserligen bra
Visserligen skulle det bättra en del
Men de viktigaste var nog

Att hon måste tillåta sej bjuda honom
På att se in i hennes själ
Men han visste inte
Om han vågade säga det

Det hade vart lättare att säga
”Jag vill du ska suga av mej och svälja satsen”
och det belyste problemet för henne
Om man inte får och inte kan
Hur ska man finna varann…

Lättare att bjud på kropp
än på själ
verkar de som
Lättare att fråga efter kropp
än själ
verkar de som




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO