Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

entre kå te jag

jag är ful på det sättet där det är något med någon allergi som styr
bara magar
jätteinsvept. Tillpuffad. Nypuffad. Behöver få allt dettta nya bli ompuffat.
så att man ändå kan
känna
igen
mig

öppnar msn och är redo att någon kan vara där men








orkar inte ens svälja. stänger. vatten.



det är ngt litet som kittlar som inte är jag. okej. jag är på balkongen. ja. röker.
men vatten

åh vatten

paos. men jag förstår inte att dörren skulle stå öppen. som att det fanns en anledning.

värmer te. målar flaskor med vit. så får
jazzen

jazza själv




Fri vers av Panda Delilah
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah