Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första steg



Mina första steg idag
var stapplande ostadiga.
Huvudet var tungt,
hotade knäcka min hals
i pulserande värk
från axlarna och upp
genom min nacke
till sömndrucket huvud.
Ännu är mina steg
olydigt vingliga
som om jag inte hade
kontroll över mig.
Så är det
vissa morgnar
då man egentligen borde
ha somnat om.




Övriga genrer av Anna H
Läst 362 gånger
Publicerad 2004-06-04 10:42



Bookmark and Share


  Tothem
Det hade varit underbart efter en sådan morgon! (Vilket i praktiken skulle vara varje morgon för mig). Så rent och tydligt du beskriver, jag gillar dina dikter!
2004-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H