Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson (S) försök att hyra ut sin villa i Visby för 140.000 kronor i månaden fick hård kritik inom partiet. Nu säljer han huset och avbokar hyresgästerna, meddelar han på sin blogg.


Jan Emmanuel II



Avbokar hyresgästerna torde vara lätt…

Risken är väl mer, rikdsagsmän är ju inte kända för intellekt

Men här måste man väl kalla det

Ren och skär dumhet…


Och snikenheten av JE torde vara en större fara

för landet, än mycke annat

VARNING för snikne JAN EMMANUEL!!!!




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO