Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De där typerna, det räcker liksom inte med förklaring "att de inte hinner"


De 4:as gäng


Kramfors

Östersund

Stockholm

Umeå

Det är de olika placeringarna
För de som ska ha hand om Lenas
Försäkringskassepengar

Sjukpension
Bostadsbidrag
Barnpension
Underhåll

ALLA måste då se och komma med
sina kommentarer... om hyran ändras
med 10 kronor....

Det tar alltid mer än 4 veckor....
OCH INGET betalas ut, under tiden...




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 06:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns igen...
2009-03-10

  Tina Q
Det här är så VANSINNIGT! Bra att du skriver om det!
2009-03-10

  peter markurth
Ingen ska behöva vara utan 5 öre en dag, sker så=ränta, men dagens system fungerar ej= bör skrotas..
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO