Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 timmar

2 timmar, bara 2 timmar.

Men det känns som en evighet.

De där 2 timmarna.



Du kom, du såg, du förklarade.

Jag vet vart jag alltid kan vända mig till.

För du visade mig mitt eviga hem.



2 timmar, men aldrig mer.

Sanningen som vi båda visste, innerst inne

2 timmar, två underbara timmar.




Fri vers av FridaF
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-09 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF