Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar älskar inte

Han älskar mig inte.
Han älskar mig.
Han älskar mig inte.
Han älskar mig.

Frågan är älskar jag honom?




Fri vers av Amandaaa
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa