Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen har jag fått lättat på mitt tunga hjärta

Idag har jag fått hjälpen
jag så väl behöver har nu
lättat mitt tunga hjärta som
nästan har gjort ont av min
framfart jag haft

Så nu har jag öppnat mig
för min kurator med mina
tunga bördor jag burit omkring
på inom mig

Det känns väldigt skönt nästan
tomt inom mig men ännu är
det lång resa kvar med mitt
inre rum men tror nu att jag
kan slappna av lite nu för
att kunna få sova en liten stund

För sömnen är nog den jag
behöver som bäst just nu
för att få mina ork tillbaks
så snart kan jag nog skratta
och le åt vardagen igen

Har fått lite sömn hjälp så
nu vaknar jag nog mycket
piggare utan att jämt gå
omkring som en sömngångare

Så vill jag tacka för allt stöd
mina vänner gjort för att peppra
mig till att våga att söka hjälpen
som jag så väl behöver tur att
ni finns där för mig i mina svåra
stunder




Fri vers av Ann-christin
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-09 21:29



Bookmark and Share


  Maria T
Så skönt att du får lägga av
dina tunga bördor så du kan
känna dig pigg osh glad nu
när våren kommer
2009-03-15

  En strimma av guld
Lycka till och det är skönt att du kommit så här långt, det krävs kraft och mod.

Kram på Dej.
2009-03-09

  Miss Mod
Lycka till vidare...
2009-03-09

  Roula O
det låter skönt de, att kunna äntligen sova igen...kramar
Fint text!
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin