Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största kärleken



Den bästa

Den största

Den vackraste

Kärleken…


Är den som man inte förväntar sej

Hon som irriterar

Som stör en

Som säger fel saker vid fel tillfällen


Är allmänt uppkäftig

Och ställer krav… på en

Och humör som… få

Fasen vilken underbar kvinna…




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 00:17



Bookmark and Share


  Tina Q
Skön läsning för en sådan som jag! :)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO