Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommar natt

En sen sommar natt.
Dimman omringade ängen.
Dom sprang tillsammans över det daggvåta gräset.
Gräset kittlade under deras barfota fötter.
Dom sprang tillsammans hand i hand.
Sida vid sida.
Hennes mjuka lilla hand i hans stora.
Hennes vita kjol fladdrade av dom ljumma sommar vindarna.
Hennes skratt som lät som musik i hans öron.
Hans hjärta som bankade i takt med dessa toner.
Dom stannade mitt ute på ängen.
Han tog hennes andra hand i sin.
Sedan kysste han hennes mjuka läppar.
Han önskade att han kunde stanna stunden.
Han ville låta den vara för evigt.
Men ingenting vara för evigt i verkligheten.
Varje minut måste ta slut.
Timmglaset för varje vacker stund måste för eller senare rinna ut.




Fri vers av Amandaaa
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 23:59



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbara ord!
2009-03-10

  Scar
Verkligen jättefin, och lite ledsam
BRA =)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa