Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första s.a.s limerick..gör ett försök och tar tacksamt emot alla pekpinnar


Katastrofal limerick




Liten syster ifrån Götet
inte är hon bakom flötet.
Röker makrill och cigarr
drar en vits med slanggitarr,
dillar grönsvart spirr vid mötet.




ME/09




Övriga genrer av Madjori
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-03-10 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori