Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgbekymmer



Cyril hade en dotter
Som blev ihop med en ”svart”
Och fick barn….
Cyril gillade det inte alls

Men vad skulle han göra
Hon var ju vuxen
Efter nåt år så accepterades det dock
Och de fick ett till barn

Men, då blev hennes man förbannad
Och misstänksam
För… barnet var inte ”svart nog”
Märkligt så det kan svänga…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger
Publicerad 2010-03-24 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO