Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu får det vara nog, släpp taget,glöm,förträng! Han finns inte längre, så vandra vidare skelettet, du får inte plats i min garderob längre!


Hängandes kvar

Saknar dig idag,
saknar allt........

Saknar dina meddelanden,
dina samtal,
dina läppar,
dina händer,
din famn.....
Allt!

Saknar även dina lögner idag.

Vill inte äga dig,
men vill ha dig min!

Vill inte kontrollera dig,
men vara delaktig i ditt liv.

Har aldrig velat förändra dig,
fast du är så full av brister.

Älskat dig för den du är
från första början.

Varför dras jag till dig fortfarande?
Varför känns jag tom efter dig?
Om du inte var den rätta skulle jag inte kännt mig hel med dig!
Om du nu var så fel för mig,varför skriker mitt hjärta efter dig?
Varför gör det så ont att leva utan dig i min närhet?

Även om vissa saker och människor lindrar,
så är jag tom!




Övriga genrer av made in sweden
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 09:07



Bookmark and Share


  made in sweden
Det blir inte klarare än det här...
Jag skriver bara av mig.
Mina tankar,funderingar och önskan,
ingen poesi bara ord formade av mina känslor.
Jag önskar att det fanns ett avslut jag med.

=)
2009-03-10

  durr
saknad gör ont
separation skapar tomrum
2009-03-10

  LePenseur
Förstår vad du vill säga. Det förs ganska tydligt fram, liksom. Men jag tycker inte det känns som om det finns något riktigt avslut på den här. Det känns som den borde fortsätta lite mer, komma fram till något klarare.

Känt stavas med bara ett n. Såg det nu.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden