Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigge


Sigge
Skulle få nya tänder
Och de skulle va 2 av de gamla kvar
Men…

Under tiden alla andra utom 2 tänder uppe
Och 2 nere så såg denna
60 års gubbe ut som en
övergrillad och rynkad
6 åring…

tungan liksom ramlade ut
När han snackade…
Det var omöjligt ibland att inte garva
Åt denna varulvsliknande varelse

Med läderartade hud
Och han gillade inte det…




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO