Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stunder av glas


stunder av glas
i aftonens motljus
kristaller i sårbarhetens tid

bräckliga käril för tillit
så längesen nu
ljuset har slocknat

allt var en dröm min vän
skärvorna faller
och faller i frusen bild

vi blöder
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-10 12:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vi skadar oss på skärvorna av det vi själva slagit sönder.
2009-03-17

  Carola Zettergren
Aj så smärtsamt, men så vackert!!!
2009-03-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Sprödhet, sorg. Väldigt vackert skrivet.
2009-03-11

  Caprice! VIP
Och skärvor som sägs bringa lycka - så länge det inte handlar om spegelglasskärvor, förstås.
Synd att jag inte kan se bilden - Firefox förvägrar mig det!
Men dikten är fantastisk - vill ha den på kylskåpet, bredvid den andra, du vet. Kram, kära vän!
2009-03-10

  Lili Samuelsson VIP
mm, vacker skaldekonst
2009-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Otroligt vacker komposition.
Vacker bild med vackra ord som mjukt landar.
Mycket fin Måna.
2009-03-10

  Eva Langrath VIP
Bilden förstärker textens skörhet brustna illusioner anans

Eva
2009-03-10

    Tea Alex
stunder av glas
i aftonens motljus


Jättevackert!!!
2009-03-10

  Tina Q
"ljuset har slocknat

allt var en dröm min vän
skärvorna faller
och faller i frusen bild"

brrr... jag ryser lite - som ett evigt "nu-är-det-för-sent" känns det...
Vackert poetat, men åh så vemodigt!!!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger