Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3000%


Man gnäller från skivbolagen om

Hur mycket som ”stjäls”


Men frågan är mer

Vad tror man om detta

Varje CD skiva, kostar efter inspelning

Maximalt 5 kr/st att producera

När den säljs så kostar den c:a

149 kr.

Det innebär att den kostar 30 ggr mer

I konsumentled

Än i producentled

Woooaaww

3 000 %:s påslag….




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 11:44



Bookmark and Share


  peter markurth
har ej alla möjlighet att ha en prudukt= ska ingen ha denna, puducera det som är nödvändigt i första hand....
2009-03-23

  peter markurth
skrota kapitalismen= föråldrat system...
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO