Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft

Jag kan inte andas
den torra luft
som satte sej på näthinnan
under påverkan
av uppväxten

Jag vill
ånga mej
het

känna
saltsmaken
i huden
slicka mej ren



Jag kan inte andas
den unkna luft
som drog ihop
mina porer
i
v a n m a k t
av bristen
på öppenhet



så nu söker jag
G r ä n s ö v e r s k r i d a n d e n

för att öppna upp.


Huden.



























Fri vers av durr
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 20:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-03-17

  Kim VIP
Bra, ska vi spränga den tillsammans? Fast det blir typ olika sprängämne men just det man själv behöver krossa....
2009-03-13

  Yrre VIP
Sista stycket var helt underbart!
2009-03-12

  Halili
"slicka mig ren"
gillade uttrycket!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr