Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad säger man. Inte kalla hälsenor!


muskot och kalla hälsningar

han ger bort kryddorna i köket
förpackningar från hyllorna

han ska flytta eller bara bort

---------slut på dikter denna period denna heter kalla hälsningar.....

jag tar muskot med inbyggd kvarn
ett par paket mat som bönor

ditt ansikte är täckt av aska
i min tanke har jag börjat kremera dig
stackars Farid vi tycker inte om dig
vi tror inte du gömmer dig bakom en fasad

tillbaka i rummet
jag är inne och jag skriver den här texten
ingen vet när och vem kan datera
det finns inga frågor mer

tillbaka där ute
jag släcker min glöd
det blir en kavalkad som dansar
flyktigt och våldsamt och kort

jag är tillbaka i dig
jag släcker mig i ditt
kan inte säga ordet




Fri vers av Panda Delilah
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah