Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen Mac


Jag lockades av en hamburgare

Utanför köpcentret

En cheesburger med bröd

Ja varför inte

Jag fick den

Den kändes liksom i munnen

Tuggmotstånd

Gott

Det fanns faktiskt nåt slags kött där

Så kom jag på

Det var ingen lövtunn McDonalds…




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO