Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propaganda


Soldaterna kommer inrusande
De skickar ut barnen ur kuvöserna
De tar dom med sej
Till Irak från Quait

Mediciner likadant, man ”länsar”
Alla apotek
Alla sjukhus på medicin
Och utrustning…

Minns ni de bloddrypande vittnesmålen
Om alla
Dessa Irakiska soldater
Och deras övergrepp…

De spreds via media över hela världen
Men det var lögn lögn lögn
I alla fall de flesta av dom
Men det har inte spridits lika mycket….

Den ”sköterska” som ”vittnade” om detta
Var varken sköterska
Eller ens i Quait på den tiden
Hon bodde i USA men passade bra
I propaganda kriget

Man kan undra
Hur mycket mer lögner har vi hört
Genom åren
Från propagandaministerium….
Från öst och från väst....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-17 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO