Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vågorna sköljer in i




Hjärtan

 

Det var ännu dag

Ännu tid för havet

Min gryningsdag

Den som skulle levas

 

Hjärtats lugna rytmn

Fyllt av havsdoftslycka

Famnar utav skogens träd

Gläntande av sol

 

Längtans ljuva sommarregn

Solens varma återkomst

Fåglarna bland dunigt moln

Jag går bland ängens blommor




Fri vers av madigan
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 21:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ljuvlig att få tänkas leva en sådan dag.
Tack för vackra bilder.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan