Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare

inget längre som hindrar

mig

från att leva som jag vill

ingen som ger

mig

dåligt samvete

jag

äger situationen

men jag

väljer ändå att falla

just idag

är jag inte stark

just nu

kan jag inte resa mig

men den dagen jag gör det

kommer inte att passera

obemärkt




Fri vers av Hélène
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-10 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn