Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Krackelering i sprödblått

 

 

det spröda
blåslöjade
krackelerar

blödande
skriker svartröda strimmor


destruerar unga lemmar


djungelvrål forsar ohört
ur ögats regnskog

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-10 22:01



Bookmark and Share


  Syrsan
Här snackar vi poesi av bästa slag! Vilka målande ord!!
2009-03-11

  Caprice! VIP
Tror jag flyttar ut i djungeln - där hörs det inte om man skriker, blandas med andra vrål...
Lysande, vännen!
2009-03-10

  Berit Robin Lagerholm VIP
Oj!
Vilken otroligt fin dikt.
Tårblått. Skapar starka bilder.
Håller helt med nedan kommentar, slutraderna helt betagande i stryka.
Bokmärker.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q