Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A & O

 

 

jag har flätat ett band av vackraste slag
ett skimrande skiftande rött

och strax innan kvällningen gör mig för trött
jag flätar en bit till idag 

 

av minnena glittrar och glimmar mitt band
och av lust och av framtidstro

och bandet ska bli som en lysande bro
över hopplöshetshav

- till en annan strand

 

 

 




Fri vers av Tina Q
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 22:03



Bookmark and Share


  Syrsan
Vacker och hoppfull att läsa. Mjukt och skönt..
2009-03-11

  Jori
Mycket skön att läsa, känns nästan som en gonattvisa!
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mjukt fint hoppfullt alster.
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q