Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men varför

bränner hjärtats tårar värre

än smärtans

varför stannar jag

kvar

i en värld som kräks mitt namn

ändå försöker jag

finnas till

bland människor

som

aborterar mig

jag

vill ju inget hellre

än att andas er luft

leva ert liv

kasta mig handlöst

inför uppspärrade ögon

varför

vill jag göra det?

 

när jag inte kan




Fri vers av Hélène
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn