Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss prata tills öronen faller av

Det brister i kommunikationen mellan människor.
Vi tycker att det är jobbigt med högljudda och pratglada människor som tar för mycket plats.
Vilka är dom som bara kan komma och tro att de är något?
Det är fel fråga.
Vilka är vi att komma och tro att vi är något med vår tystnad, en bedövande och besvärande tystnad?
Låt oss prata, där är felet, vi pratar för lite med varandra.
Tror att andra ska kunna läsa våra tankar men dom är bara människor som vi.
Så prata, vi kan prata hela natten tills öronen faller av och vi inte kan ha något mer att säga.




Övriga genrer av Maddicken
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-10 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken