Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andas,
kom ihåg att andas

Luften smakar illa
Bitter, unken
Förgiftad

Du måste andas,
måste andas

Luften fräter
det gör ont,
Tvinga mig inte

Jag håller andan
Tills de går över
Jag andas sen
Inte nu
Det är för svårt




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 13:46



Bookmark and Share


  helenita VIP
ångest
2010-11-12

  Countless
Gillar denna
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken