Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte min värld

Den världen vi lever i
är inte min värld,
känner inte till den.

Den värld vi lever i
är inte min värld.
Den är alldeles för ljus
så det gör ont att se
Så jag blundar,
blundar tills det blir mörkt igen.

Den värld du lever i
är inte min värld.
Kan inte se,
kan inte höra
Väck mig inte,
jag stannar kvar i skuggan




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-06 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken