Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag var

Allt jag var
Jag vill vara det igen
Allt jag är,
allt jag kan,
Det är dött




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-11-20 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken