Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Identitetskris

Snön faller
och fotspåren på stigen suddas ut
Nu ser det ut
som ingen nånsin gått där.

Ett skrik som ekar mellan träden
tonar ner, försvinner bort
Och sedan
Finns bara tystnaden kvar

Har jag levt i denna värld?
Hur ser man det?
Lämnade jag ett avtryck någonstans
Där snön inte täckte det?
Lämnade jag någon, någonstans
Som fortfarande undrar vart jag är?




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 13:53



Bookmark and Share


  helenita VIP
så jättefin!!
applåder...
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken