Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden har inget samvete

Som en viskning
svepte vinden nyss förbi.
Som minnet
av en flyktig smekning
dröjer den sig kvar.

Tiden går
utan samvete,
sköljer sakta bort
det som var.
Minnen bleknar
men lever kvar.

Tiden går
utan ånger,
tar det bästa av oss,
ger ingenting tillbaka.

Tiden får oss att glömma
men som en viskning
svepte vinden nyss förbi.
Som minnet
av en flyktig smekning
dröjer den sig kvar.




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-03 18:36



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar..
Tiden kan vi aldrig få tillbaka.
Bra beskrivet.
2010-12-04

  helenita VIP
Gillar..
Tiden kan vi aldrig få tillbaka.
Bra beskrivet.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken