Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart brinner lågan?

Vart brinner lågan?
Den brinner
men den brinner svagt.
En rest från ett sprakande bål,
en glöd är det som finns kvar.

Vart brinner lågan?
Den brinner på ett stormigt hav,
oskyddad och svag
och kan släckas allt för snart.

Vart brinner lågan
som fanns i mig
när elden falnade?
Vart brinner lågan
som brann så klart?
Vart finns den nu?




Fri vers av Maddicken
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken