Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska aldrig låta någon få en att tro att något är hopplöst


Ensam om att tro

Ensam om sin övertygelse
att det man gör är rätt
Det är svårt att stå upp
ännu svårare att försvara sig

Ensam om att tro
att det man ser
är nåt som finns
Ensam om att sträcka sig
efter ljuset som man inte riktigt når

Ensam om att kämpa
för en övertygelse
som ingen annan kan förstå

Ensam om att lyckas
när ingen annan ser
Men man vet
att stjärnorna
är inom räckhåll snart




Fri vers (Fri form) av Maddicken
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 13:30



Bookmark and Share


  helenita VIP
du beskriver din
tro och förtröstan så fint
2010-11-12

    eva m h
Håll fast vid din övertygelse!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maddicken
Maddicken