Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni tror mig inte men....

 

....jag frågade Gud och

 

våren ÄR på väg!

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-11 10:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Självklart tror jag på dig..haru sagt det så..och därmed..spanar jag ivrigt bortöver..
2009-03-12

  noname_realmind
Den inre Gudslinjen är suverän - man får de svar man önskar...
(eftersom tystnad kan tolkas efter behag...;)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP