Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det fick fortgå, att ingen plockade bort honom, han hade passat bäst inlåst. för varför ska vissa få bete sej hursomhelst. Jag ser honom som ett slags Anders Eklund fall, en klar "mördarkandidat"....


Idioten i klassen



Det diskuteras om hur skolan ska vara
Och om hur vissa kan störa
Vår klass, hade en idiot
Som förstörde för alla
Förstörde för samtliga andra i klassen
Och vissa fall, i skolan

OCH
Han fick hålla på
År efter år fick vi andra sitta och höra
År efter år.. vi gjorde ett par
”Uppgörelser” när de vart för mycket
Men denna gapande idiot

Efter uppgörelserna kunde det vara ok
Ett tag
Nära normalt beteende
Nära att… de kunde vara som vanligt
Men inte ens denna idiot hade kunnat göra så mycket
Utan sina ”vänner” de där som skrattar med
Stammande Berra och nån mer

Exempel på vad idioten orsakade
Han knuffade utan anledning in en tjej i väggen
Så skallen sprack, skallbenet
Han mobbade en tjej så hon fick läggas in
På psyke
Långt efter skolåren så tog hans ”värsta” mobboffer
Livet av sej….

Ingen ska inbilla mej att inte detta grundlades
I skolåren.
Idioten förstörde en klass, trackaserade en skola
Alla positiva tider som kunde finnas
Under skolåren… sabbades
Man undrar, hur kunde det få gå till så…
Wingen var och är, ett jävla svin, helt enkelt




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 14:25



Bookmark and Share


  LassO
Möjligt, att du har rätt Johan, men varför skulle han få förstöra för 19 "klasskamrater"? För det var precis vad han gjorde.....
2009-03-11

  TheDouche
Om han hade gått i skola idag så hade han nog fått en diagnos av slaget DAMP eller ADHD. eller så är han bar ett litet ledset barn inom bord.
2009-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Låter ju ungefär som jag på poeter.se.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO