Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverland

Har en tro, en vilja
om landet drömmar sökt
Där ljus och kärlek skilja
från mörker som försökt

Många nätter är jag där
och andas tidens allt
Där ljus och kärlek klär
mig lycka tusenfallt

Bortom månens silverfjärd
jag vet finns men inte var
Går jag på nattlig färd
och lämnar oron kvar

Jag bär kärlek, jag bär ljus
Jag bär månens silverland
Jag bär vindens svaga sus
i mitt hjärta och min hand








Fri vers av hawkeye
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 08:47



Bookmark and Share


  Feminaz
underbar, vilsam, vacker...
2009-04-04

    ej medlem längre
Fina rim och fin poesi!
2009-03-11

  En strimma av guld
Mycket fina ord och fint rim i Din poesi.

"Jag bär kärlek, jag bär ljus
Jag bär månens silverland
Jag bär vindens svaga sus
i mitt hjärta och min hand"
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye