Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort väg fram

ser jag dig ledsen
eller glad
blir det inte bättre
för du och jag är inte vi
över lag




Fri vers av åttabitar
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-11 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar