Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Avhysning

 

 

Bort kraxande korp
lämna min mage i fred
ge plats för fjäril

 

 




Bunden vers (Haiku) av Tina Q
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-11 15:21



Bookmark and Share


  Syrsan
Snyggt!!!
2009-03-11

  Suzy med punkterna
Målande;=)
2009-03-11

  Måna N. Berger
Fjärilar i maggropen är betydligt trevligare än korpar, även om jag gillar korpar i flykt :)
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler.
Bildfin
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q