Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag ska försöka ändå

Det är inte lätt utan mycket svårt
Men jag ska försöka ändå
För vad har jag att förlora mer än min självrespekt
Min själrespekt då jag inte längre kan titta på mig själv i spegeln
Varför tog du dig inte mod?

Det är inte lätt utan mycket svårt
Men jag ska försöka ändå
Men klarar jag inte av det första gången så kommer jag att försöka en gång till för jag vet att jag kan klara av det
för just nu är det, det enda som jag vill
Så därför lägger jag ner hela min energi på det just nu

Det är kärlek för hela slanten till dig
Hela mitt hjärta bultar för jag älskar ju dig så mycket och vill att det ska vara du och jag
som tillsammans går fram hand i hand
igenom paradisets land
Och när vi sen ler emot varann kommer vi bara att skratta och må bra
Vi kommer bara att skratta och vara glada
Ja, det kommer vi att vara minsann

Det är inte lätt utan mycket svårt
Men jag ska försöka ändå
Och det trots att jag vet att du är i en klass för sig
En så underbart vacker tjej
Men vad kan jag göra
Jag måste bara lägga in en stöt nu innan det blir för sent
Och det gör jag bara för att jag älskar dig så mycket
Så lägger jag inte in en stöt nu kommer jag att få ångra mig
för resten av mitt liv .......

Ken Cassel
11/3-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 16:31



Bookmark and Share


  Blåbäret
fatta mod, lev och låt leva...bättre det än att leva i ovisshet och ånger
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel