Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lantis brevis


Mitt under samtalet
Så kom den
Postbilen
De var ju så på landet
Större post och paket
Körde man in med på gården

Så man hörde tutan och så
Knalllade man ut
”Sorry posten kom så jag måste gå”
sa jag åt honom i telefonen

När jag ringde upp så svara en sur stämma
”var de viktig post eller”
Han hade uppenbarligen aldrig levt med
Att ha det fantastiska lantbrevbärarsystemet
Som ju fortfarande inte lagts ner…
Kanon om man har firman i samma fastighet…




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 00:35



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Stackars dom som tycker synd om oss som njuter av glesbydens vedermödor
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO