Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Det är du som får min tid att gå
ingen annan än du får alla sår att bli små

Du är min måne på natten och sol på dagen
när jag är med dig så pirar det i magen

När jag är ensam,blundar och tänker på dig
känns det som du är nära, alldeles bredvid mig

Innan dig var jag noll, som en boll kastades jag omkring
Christopher, utan dig är jag ingenting




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-11 17:00



Bookmark and Share


  CJ
SÅ VACKER!!!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt