Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande hjärtan

Det var mer än ett hus, det var skedikas hjärta
allting försvan och förvandlades till smärta
många minnen i ett hus som brann ner
alla tårar som bara blev fler och fler

Alla skedikaner som växt upp i detta hus
brann ner som ett stort vackert ljus
minnen som aldrig mer kommer tillbaka
att allting är borta får mig att skaka




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt