Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Jag har en ängel vid min sida
älskling,du gör att jag slipper lida

Jag träffade dig för mindre än ett år sen
idag älskling är du min bästavän

Du stället upp när jag mår dåligt
du gjorde mitt hjärta helt från ihåligt

Min ängel föddes den 13 februari 1992
Christopher, jag älskar dig så




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt