Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Älsklingen!

11 månader tillsammans idag, bara du och jag.
Ingen annan är så bra som du, jag önskar du var här och höll om mig nu.
Tillsammans med dig hade jag en fin nyår, det känns som det var igår.
Jag är glad att jag träffa dig, och över lycklig över att du älskar mig.
Du har gjort mig till den lyckligaste flickan på jorden, genom att säga dom tre orden..
Vi delar allt i glädje & i sorg, tillsammans med dig hade jag en underbar valborg.
3 September 2008 ett datum värt att minna, du har gjort mig till en lycklig kvinna.
Ingen annan kan älska dig så mycket som mig, men många försöker bli din tjej.
Du betyder mer än vad du tror,tack för du firade påsk hos morfar & mormor.
För min älskling betyder du mer än allt, innan du kom grät jag tårar som smaka salt.
Jag önskar du fans hos mig varje dag, utan dig känner jag mig svag.
Tack för att du ville följa med mig på balen, men kvällen blev lite galen.
Det är du som får mig hjärta att slå, idag är det bara vi två.
Snart ett år tillsammans du och jag, jag älskar dig mer för varje dag.
Innan jag träffa dig fick jag knappt en blund,Tack för en underbar dag på gröna lund.




Fri vers av HållMigHårtEllerSläppMigHelt
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HållMigHårtEllerSläppMigHelt